Girişim Hızlandırma Programımız Başlıyor!

Türk teknoloji girişimcilerine özel olarak tasarlanan hızlandırma programımıza başvurular  başladı. 

Girişim Hızlandırma Programımız Başlıyor! 

Türk teknoloji girişimcilerine özel olarak tasarlanan hızlandırma programımıza başvurular  başladı. Reichman Üniversitesi’nin müfredatı, Amazon, Boğaziçi Ventures, Turunç Hukuk  Bürosu ve GNZ11 mentorlarının tecrübe aktarımları ile hazırlanan bu program, hem online  hem de Türkiye ve İsrail’de offline olarak gerçekleşecek. Başvurular 5 Şubat’a kadar devam  ediyor. 

UP Tel Aviv adı verilen bu hızlandırma programı, Türk teknoloji girişimlerinin İsrail’deki sektör  liderleri, teknoloji uzmanları, yatırımcılar ve iş ortakları ile çalışma fırsatları yakalamasını  hedefliyor. Ayrıca, girişimciler Reichman Üniversitesi’nin staj programı ile ekosistemi daha  yakından tanıma şansı bulacaklar. Programı tamamlayan girişimciler, Reichman EXED  Katılım Sertifikası alacaklar. 

Programın içeriği oldukça geniş ve kapsamlı. Katılımcılara, potansiyel yatırımcıların  belirlenmesi ve iletişim stratejileri, satış konuşması teknikleri, profesyonel ağ oluşturma,  küresel büyüme stratejileri, markalaşma ve medya ilişkileri gibi birçok konuda eğitimler  sunulacak. Ayrıca, iş stratejisi ve liderlik, iş geliştirme ve satış, karar verme ve müzakere  teknikleri, fikri hakların korunması, veri gizliliği, birleşme ve satın alma gibi konularda da  detaylı bilgi ve stratejiler paylaşılacak. 

Bu program, Türk teknoloji girişimlerinin İsrail ekosistemine ve daha sonra Amerika ve dünya  pazarlarına açılmasına olanak tanıyacak. İsrail’deki sektör liderleri, teknoloji uzmanları,  yatırımcılar ve iş ortakları ile tanışma ve iş birliği yapma fırsatları, girişimcilerin küresel  pazarlarda daha güçlü ve rekabetçi olmalarına yardımcı olacak. 

UP Tel Aviv programı, sadece eğitimle sınırlı kalmayacak. Katılımcılar, İsrail’deki çeşitli  startup organizasyonları, danışmanlar ve iş ortakları ile doğrudan temas kurarak, işlerini  büyütmek için gerekli olan tüm kaynaklara erişim sağlayacaklar. Ayrıca, program boyunca  girişimcilere mentorluk desteği de sunulacak. 

Bu program, Türk teknoloji girişimlerinin uluslararası arenada rekabet edebilmeleri için  gerekli olan bilgi ve deneyimi kazanmalarını sağlayacak. ABD pazarına odaklanmak ve  ardından diğer pazarlara açılmak için operasyonlarını İsrail ekosistemi ile genişletmek  isteyen, Türkiye merkezli veya Türkiye ile önemli bağı olan erken ve büyüme aşamasındaki  teknoloji girişimleri (oyun hariç) programa başvurabilir.

Başvurular, 5 Şubat 2023 tarihine kadar www.uptelaviv.com adresinden yapılabiliyor. İlave  bilgi almak isteyenler [email protected] adresinden bize ulaşabilirler. Bu program, Türk  teknoloji girişimcilerine uluslararası başarıya ulaşmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor.  Kaçırmayın!

. . .

İlgili bağlantılarımız;

Facebook
Twitter
LinkedIn

DİĞER HABERLER

BOĞAZİÇİ VENTURES

E-BÜLTEN‘E KAYIT OLUN

Mail adresiniz ile Boğaziçi Ventures E-bülten’e kayıt olabilirsiniz.